Hozzávalók:25 dkg liszt,1,5 dl lanyos viz, 4 gr élesztő,1 kk sütőpor,1 tk só,3 evőkanál joghurt.
A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...
2012. március 12., hétfő
Naan kenyér: Tandoori csirke mellé készitettem ezt a lepénykenyeret.Remekül lehet mártógatni tunkolni vele.
A lisztet beleszitáltam egy tálba,közepén egy kis mélyedést csináltam,belemorzsoltam az élesztőt,hozzáadtam a vizet és a többi hozzávalókat és tésztát gyurtam belőle.Leolajoztam a tészta tetejét ,letakarva 30 percet kelni hagytam.Mikor meg kelt a tésztám négy felé vettem,és kézzel kerek formára lapitottam ,majd egy serpenyőben kisütöttem őket.Ha raganda a tésztánk olajozott kézzel csináljuk a formázást.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése