Böbe konyhája
A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt
. - Gundel Károly...
2012. március 29., csütörtök
Kolbászkrém.
Akár melegszendvicsnek is remek választás lehet,de mi, most csak simán kenyérre kentük és faltuk:)
Hozzávalók:
15 dkg kolbász,én most lókolbászt használtam hozzá, 2 db főtt tojás,1-2 ek tejföl, 1 közepes lilahagyma, 1 ek snidling.
Elkészitése:
Én most csak késsel apritottam minden hozzávalót össze.. Ha krémes állagúra szeretnénk késziteni, akkor a hozzávalókat mixeljük
le.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése