A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2013. július 20., szombat

Fetasajtos kosárkák, mángold-dal és kapribogyóval.

 Virtuális blogszülinapi buli van Hankka: -nál amolyan jó kis batyus party. Amire én ezzel a sós  finomsággal készültem, hogy az ital is jobban csússzon:)) 

Hozzávalók: 50 dkg , sós,  házi -élesztős leveles tészta. 10 dkg fetasajt, vagy  ( kecskesajt) 2 db közepes mángold, kevés csilipehely, kapribogyó.

A leveles-tésztát ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, felét kb 5 x 5 kockákra vágjuk, másik felét kör alakúra szaggatjuk. Aminek  közepébe , egy kis pohár talpának a segítségével mélyedést csinálunk, és az összemorzsolt, aprított mangolddal, csilipehellyel , kevert fetasajttal megtöltjük.
 Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és előmelegített sütőben 180 fokon ,  kb 25  perc alatt készre sütjük.
Tálalásnál, mindegyik közepére egy- egy  kapribogyót teszünk.
Jó étvágyat kívánok mindenkinek.

4 megjegyzés:

Lilla Seffer írta...

Nagyon jól néz ki, én is megyek a bulira...:)

Kati írta...

De jó s különleges, ezt is megkóstolom a buliban:)

Hankka írta...

Szuper, jó kis sör- vagy borkorcsolya, milyen jó lenne tényleg megkóstolni! :) Köszönöm, hogy játszol, jegyzem a linket! :)

Elisabeth Foodandthrift írta...

Böbe, nagyon kreativ, különleges, és finom egy jó kis Bulira...ahogyan a Kati idézi! Puszillak