Tönköly kenyérke sült ki nálunk újfent, csak most kerek cipó változatban. Receptje ugyan az mint az elözőleg készült , Tönköly kenyér
, formázás, és a sütésnél tértem csak el, mégpedig annyiban, hogy egy kerek zománcos lábosban sült ki ez a gyönyörűség. Ha nincsen se cserépedényetek, vagy kacsa sütő jénaitok, nyugodtan lehet egy kerek fedeles zománcos lábosban is kivitelezni, az otthoni kenyérsütésünket.
Sok sikert kívánok hozzá mindenkinek.
4 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki!
Jaj de szépséges!!!!
Nagyon szép lett ez a kenyérkéd is!Már arra én is gondoltam hogy edénybe süssem meg?
Köszönöm szépen lányok!
Éva, szuperül működik a dolog benne,próbáld ki nyugodtan! A kenyér héjazata is klassz ropogós lesz benne.:))
Megjegyzés küldése