A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2013. június 28., péntek

MEGSZŰNIK A GOOGLE READER/ RENDSZERES OLVASÓI FUNKCIÓ

Megszűnik a Google Reader/Rendszeres Olvasó funkció

Forrás.
Sajnos elég sok helyen olvastam már arról, hogy megszűnik a Google Reader/Rendszeres olvasó funkció, így elveszenek a követett blogok és a követők is! Szomorúan, de kénytelen vagyok én is komolyan venni és ehhez alkalmazkodni.
BlogLovin mellett tettem le a voksomat a helyettesítését illetően, mert amire nekem kell arra tökéletes (bár messze nem olyan kényelmes, mint a Google Reader). Ha valaki nem szimpatizál ezzel a megoldással, akkor így tudja importálni/lementeni a követett blogjai listáját, hogy exportálhassa/bemásolhassa más alkalmazásba.
Még ma döntsetek az új megoldás felől, mert hétfőn, 2013.07.01- én már nem lesz lehetőség importálásra/exportálásra és elvész a kitartóan összegyűjtögetett bloglista!
BlogLovin előnyei:
-  nem kell Facebook hozzá , de  előny, ha van.),
- át tudod importálni a Google Reader- ben követett blogjaid listáját, és ezt automatikusan felkínálj a regisztrációkor,
- gyűjthetsz vele követőket a blogodon, akik így folyamatosan nyomon tudják követni azt továbbra is,
- ha nincs blogod akkor is fel tudsz rá iratkozni,
- nem kell egyesével végigböngészned a kedvelt blogokat, mert itt egy csokorba gyűjtheted őket és rendszeresen át tudod futni a friss bejegyzéseket.
BlogLovin profil létrehozásához, a blogodon követési lehetőség alkalmazásához segítség itt és itt.
Engem  Follow Böbe konyhája on bloglovin  tudtok követni a BlogLovin segítségével.
Hajrá !! Másoljátok ki, terjesszétek, had jusson mindenkihez el a hír !! forrás  sünitől        innen

innen

9 megjegyzés:

Süni írta...

Köszi, hogy kitetted a posztomat :)

http://sunisuti.blogspot.hu/2013/06/megszunik-google-readerrendszeres.html

Böbe írta...

Süni, ez csak természetes, hiszen közös a cél!!!!:))

Éva írta...

Már tegnap két helyen is olvastam és ez már biztos? Gondom lesz mert nézegettem hogy kell megcsinálni de nem jutottam a megoldásig.Lehet hogy megkérek valakit majd hogy segítsen.

Böbe írta...

Éva, állítólag megszűnik, tegnap óta én is ezzel bajlódok!Regisztrálsz, két kattintás az egész, ezt most könnyen írom ide, nekem órákat vett igénybe.Mire megszokja az ember, az egyiket, már is jön a másik újítás!!Azért érdemes importálnod az olvasott blogjaidat, nehogy tényleg 1-től eltűnjenek a látóteredből.Kitartást kívánok hozzá Neked!!:))

Monika írta...

:( Búbánat!!!!!Azért ennyire nem kéne mindig változtatni! Utálom!
Köszönöm,hogy írtál róla,én még nem olvastam eddig.És köszönöm a tippet is.remek:estére,az unokázás után meg lesz a munkám.:(

Böbe írta...

Nagyon szívesen Mammka, hiszen közös a cél! Akkor jó esti elfoglaltságod lesz Neked is estére, tegnap nekem is ez volt a nagy feladat:))) Nagyon irigykedek most rád, hogy unokázol, az én aranyom,sajnos több száz km távolságra van tőlünk! Nekem ez kiesik, mérhetetlenül nagy űr ez a szívemnek!(((:

Monika írta...

Elsőre nem akar sikerülni, lehet,hogy hagyom az egészet a csodába.:( Olyan sok blogot,úgysem tudok olvasni....Sajnálom,hogy az unokád messze van.Engem kihasználnak bőséggel.:) Jó is ez,csak nincsen elég erőm dolgozni is,meg unokázni és a többi.....

Böbe írta...

Mammka berakok egy linket, hátha ezen jobban el tudsz igazodni. Nézd meg, szerintem jó az útmutató! Remélem tudtam segíteni vele! Én is szeretném ha kihasználnának, egy kicsit ebben az értelemben!:))

http://noriciisblogdesign.blogspot.hu/2013/06/nagyon-fontos-minden-egyes-bloggernek.html

Monika írta...

Köszönöm!