A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...
2013. január 24., csütörtök
PIKK-PAKK FÁNK
Ha nincs időnk, se kedvünk a kelt tészta készítéséhez, de még is ennénk egy kis fánkot, na ez a pikk-pakk fánk a megoldás!::))Keverünk, kavarunk egyet kettőt rajta, és már süthetjük is.Nem szívja magába az olajat, könnyű a tésztája nagyon. Én ,a mini Berliner fánkhoz tudnám hasonlítani.
Hozzávalók: 2 db tojás, 2 doboz natúr joghurt, 6 kk házi vaníliás cukor,( ha nincsen ,2 tasak bolti) 15 g sütőpor, só, 20 ek liszt.
Tojást + vaníliás cukrot + joghurtot, egy tálban összekeverjük, majd a sütőporos liszt keveréket hozzá adjuk. Keverünk, kavarunk rajta egyet- kettőt, forró olajban ,kisütjük,( amibe evő kanálnyi adagokat teszünk.) Por cukorral meghintjük, ízlés szerinti, lekvárt kínálunk hozzá.
Jó étvágyat kívánok hozzá! Nálunk meg volt:))
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Hát ez tényleg pikk-pakkra megvan:) Hmmm,fincsi lekvárral eltudom képzelni.
Hű ez nagyon tetszik:)
kipróbálom
Megjegyzés küldése