A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. október 30., kedd

Nagy utazás


 ''Mint egy álom olyan ez a hely,
Hatalmas hegyekből gyors folyok indulnak el.
Az élet elrohant, de vár a szülői ház,
A gyerekkorom is visszatér újra élem a csodát ''
                                                                                            ( 100 Folk Celsius)







Az utóbbi 3-hétben egy kicsit hanyagolni voltam kénytelen a blogot és ez által titeket is.  Már elvonási tüneteim lettek  hiányzott-hiányoztatok! Bár rengeteg helyen jártam-jártunk apával,rengeteg sok szép helyet,és táját láttunk de akkor is. Sokat fényképeztem de csak telefonnal mivel a gépünk még mindig nem jó,így nem is sok  megjeleníthető kép lett sajnos. Németországot bejártuk egészen a Francia határig csodálatos, szerelmes vagyok a tájba,hegyekbe a levegőbe, a tisztán rendben tartott kertekbe,utcákba, a legelőkbe, tudnék ott élni nagyon:)) Németországban most jártam először, és még biztosan fogok is, mivel apának az új munkája ezt követeli meg ( nagy utazást) . És ígérem legközelebb már több, és szuperebb képeket fogok készíteni,és megosztani veletek is.


3 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon szép helyen voltatok! Nem is csodálom hogy azt mondod hogy tudnál ilyen környezetben élni. Nagyon kevés országban jártam de az ilyen helyeket szívesen megnézném közelebbről én is !:-))

HajniZoli írta...

Gyönyörű helyeken jártál!

Juditka írta...

Én is szívesen élnék olaszo.- ban. Igaz már 8 éve járok ki, , mert a férjem ott dolgozik. De nagy elhatározás kellene ahhoz ,hogy itthon feladjunk mindent. Talán majd egyszer. . .