A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. augusztus 9., csütörtök

Gyros csirke mellből

Ma ezt ebédeltünk ,ripsz,ropsz készen vagyunk vele. A pita sütése igényel egy kis több időt,de ha van lefagyasztva belőle egy pár adagra való,nyert ügyünk van:))

Hozzávalók: 50 dkg csirke mell,1 ek szárított oregánó, 1 ek fokhagyma por, 1 tk kakukkfű, 1 mk füstös piros paprika, 1 mk örőlt kömény, 1 mk örőlt fekete bors, 1 mk csili pehely. 2 -3 ek olíva olaj. kevés só,(ízlés szerint)


Pitához nem írom le külön itt találjátok.Tortilla,vagy lepény kenyér. 




Elkészítése: Csirke mellet megmossuk,kisebb  csíkokra vágjuk,olíva olajjal és a fűszerekkel összekeverjük,és egy kis időre hűtőbe tesszük.Még jobb ha előző este már bepácoljuk a húsit, had érjenek össze az ízek.Majd egy serpenyőben kb 20 perc alatt készre sütjük.  Most csak uborka,paradicsom,kápia paprika keverékéből salátát készítettem mellé. Most így kívántuk:))

Nincsenek megjegyzések: