A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. július 21., szombat

Kolbászos bucik

Maradékokból hirtelen összedobott vacsoránk lett ,ezek a kis kolbászos bucik.Szendvicsre,vagy csak úgy önállóan enni kevésnek bizonyult,, pizzára mint feltét pláne.Így ez készült belőle:))
 Hozzávalók: 50 dkg liszt, 3 ek olaj, 2 dkg élesztő, 1,5 tk só, 1 ek cukor, 1 dl joghurt,1 dl langyos víz, kevés ketchup







Elkészítése: Egy tálban az összes hozzávalókból,tésztát dagasztunk.(most külön nem futtattam fel az élesztőt,de aki úgy szereti,csinálhatja  külön).Majd letakarva duplájára kelesztjük.Majd lisztezett deszkára bóritjuk,lazán átgyúrjuk, 8 db kis bucit gömbölyítünk. Zsír papírral bélelt tepsire tesszük,kezünkkel kis fészket készítünk,(nyomunk) a tetején,és kolbász karikákkal töltjük meg,és pár kocka fetasajttal.Ketchuppal vékonyan  kentem le  egyenként a bucikat,hagytam igy is fél órát kelni még.Előmelegített,gőzös sütőben 190 fokon sütjük kb 15-20 percet.

4 megjegyzés:

gionetta írta...

Böbe! Éhes vagyok!!!!! Ilyet akarok! :-))

Böbe írta...

Gionetta,gyere neked frissen készitek:)) Gondolhatod,hogy egyszerre mind elfogyott:))

Édeskonyha írta...

Csodásak ezek a bucik. Igaz épp most faltam be az utolsó bruschettám, de azért be tudnám falni mindet a képről :)

Böbe írta...

Köszi szépen! Na az is finom,én is nagyon szeretem:))