A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. július 16., hétfő

Élményeink, Hannussal.

 Hát újra a fedélzeten,  letelt ez a kevés kis idő amit Hanna babánkkal töltöttünk. De feltöltődve jöttünk haza,  a kedvessége,szeretete, amit  adott  meritkezünk az újra viszont látásáig.  Amit már most nagyon várok:) Sajnos a gombászatról lemaradtam,mivel eső csak az utolsó napokban esett,így talán csak e hét közepe tájékán lesz arrafelé gomba.De bízom benne hogy sikerül azért még a télire szárított vargányának  valót begyűjtenem ,mikor legközelebb megyünk. Megszűnt a kánikula egyenlőre, látom  Ti is aktívabbak vagytok,sütés főzés terén, igyekszem benézni mindenkihez,ki milyen finomságot csinált,és egy pár szó megjegyzést is  hagyni. Én is teljes bedobással jövök a receptekkel:)) Most pedig egy pár pillanat képet osztok meg élményeinkről.
       Első utunk a játszótérre vitt, Burgenland  kis falu a határ mellett.Lubickoltam, hol apával
                hol a mamával,pedig én már nagy vagyok egyedül is megy a mérleg hintázás:))
 És itt most egy kis produkció,de apa és mama árgus szemekkel nézett nehogy baj legyen,de én ügyes vagyok:))
Természetesen kedvenc éttermembe is elvittük apával mamáékat.Nagyon megéheztem és a szokásos rántott sajtomat kértem, tartár mártással.(nagyon szeretem ám:)
                                    Falú gólyája, élelem beszerzésen fiókája a fészekben .
                                            És egy kis kerékpár túrát is beiktattunk
                                                              a táv most csak 8 km volt.
 És a kihagyhatatlan Vend vidéki vendégház, Kétvölgyön minden alkalommal ellátogatunk ide, ha csak egy kávézás erejéig is ,kedves hely számunkra.

4 megjegyzés:

krinsz írta...

Nagyon tündéri kislány:)Nálunk nincsenek már/még kicsi gyerekek, de nagyon üdítő a velük töltött idő:)

Lilla írta...

Nagyon jó kis képek. Aranyos a kis Hannus! Kétvölgyön nem jártam még, pedig a képek alapján nagyon hangulatos, és nincs is túl messze Szhelytől.

gionetta írta...

Édes ez a lány! Jelentkeznénk kérőnek, pont ideális a korkülönbség. ;-)) Szép helyen voltatok. Kétvölgy sokat változott, ióta én nem jártam arra, van annak már vagy 10 éves is, de már akkor is imádtam! :-)) Már blogkóstoltam Tőled, Böbém, ha már a sors ilyen vicces volt.

Böbe írta...

Köszi szépen csajok! Helga valóban üditő a velük töltött idő,energiával töltik fel az embert!

Lilla. Csodálatos hely Kétvölgy,ne hagyd ki!

Gionetta, :)) észben tartjuk,de reméljük még odébb lesz!Habár gyorsan rohannak az évek!Kiváncsian várom a választásodat a blogkóstolóra:))