A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. május 12., szombat

Bruschetta

Bruschetta


Szeretem az Olasz konyhát,egyszerű és nagyszerű.Mai reggelink amit a teraszon fogyasztottunk el apával,fokhagymával bedörzsölt pirított kenyér,jófajta olivaolajjal meglocsolva.Apró kockára vágott paradicsom ,friss fűszerekkel keverve.Nem tudok,tudunk vele betelni.Egyszerűen imádom.

Hozzávalók: pirított bagett szeletek, 2-3 gerezd fokhagyma,kevés olivaolaj, 2-3 db paradicsom,4 levél bazsalikom,kevés oregánó.

Paradicsomot apró kockára vágom,ami levet ereszt leöntöm róla,zöld fűszereket összeaprítom és a kockára vágott paradicsomhoz keverem.Fokhagymával megkent és olivaolajjal meglocsolt pirított kenyérre halmozom.És csak eszem,és eszem.

Nincsenek megjegyzések: