A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2013. szeptember 9., hétfő

Sült paprikás fetakrém

 Nagyon szeretjük az ilyen házilag gyártott   keverem, kavarom, kenyérre  kenhető kencéket. Sokkal többet ér, mint a sok adalékkal, ízfokozókkal  dúsított, azt sem tudjuk miből készült felvágott !! Friss kenyérrel, de akár pirítósra kenve is egy szuper lakoma, reggel, délben, este :))

25 dkg fetasajtot kikeverünk 10 dkg natúr krémsajttal,( vagy mascarpone) belenyomunk két gerezd fokhagymát, kevés összeaprított oregánót, bazsalikomot, 1 ek kockára vágott szárított paradicsomot, 1 db kockákra vágott  sült kápia paprikát ( amit sütőben 200 fokon megsütünk, egészen addig, hogy már fekete lesz a héja, majd letakarjuk 2-3 percre, végül  lehúzzuk a háját,)
                                 Jó étvágyat kívánok hozzá.

4 megjegyzés:

Éva írta...

Mindíg hozól olyan finomságot ami felkelni az érdeklődésemet. Nagyon finom lehet. A hétvégén csináltam meg a sültparadicsomos kecsapodat az én variációmban, nagyon finom lett!

Rózsa írta...

Nagyszerű, én is jobban szeretem a házilag készítetteket.

Kati írta...

Én is nagyon szeretném:)

Elisabeth Foodandthrift írta...

Böbe, én is szeretem az ilyesmi "keverem kavarom" finomságokat kenyérre kenve, és ugyszintén a családom is. Nagyon guszta, és finom...az biztos! Puszi