A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. november 4., vasárnap

Gesztenyés Pavlova torta.


 Születésnapi tortának készítettem apának ezt a gesztenyés pavlovát. Habár 1-jén volt a szülinapja, de külföldi útja végett egy pár napot csúszott az ünneplése. De ami késik nem múlik ! Egy igazán remek, nemzetközi menü sorral készültem erre az alkalomra. Desszert, Pavlova gesztenyés torta, Leves-  Marokkói vörös lencse leves,  Fő étel-Kínai édes-savanyú csirke rizzsel. És sok-sok szeretettel.:)) És ezzel a kis versel köszöntöttem sms-ben,a nagy nap reggelén , kint az idegenben.
Illatos reggelen, harmatos fűben egy vidám, ugráló kismadárra leltem. Elküldtem hozzád repüljön frissen. Kedves szép szavával isten éltessen téged ! Boldog születésnapot. ( azt mondta, még  meg is könnyezte e sorokat olvasása közben )
A torta brutálisan finom, a receptjét külön nem írom ide, ugyan az mint a Málnás Pavlova torta.
Készítsétek el akár még karácsonyi sütinek is szuper!


 

 

7 megjegyzés:

Juditka írta...

Már szinte a karácsony illátát érzem:)Imádom a gesztenyét.Isten éltesse a párodat! Nekem ma jön haza a drágám, sajna csak egy hétre.

Böbe írta...

Juditka, köszönjük szépen! Akkor nálatok is ma öröm ünnep lesz !:))

Marti M írta...

Igaz gesztenyés tortát még nem ettem, de nagyon jól néz ki.

Böbe írta...

Köszi szépen Martinelli. Akkor nem tudod még miből maradtál ki,próbáld ki érdemes.:)) Olyan ritkán látni mostanában téged!

marisz57 írta...

Reemek ételsort készítettél az ünnepi alkalomra! Biztos finom volt a gesztenyés pavlova! Én pavlovát még nem csináltam, de már tanulmányozom a recepteket.

Böbe írta...

Marisz, köszönöm szépen! Valóban remekült sikerült az össze álitása a menünek,sikere is volt:)) Pavlova pedig brutálisan finom volt. Neked is menni fog az elkészitése, nagyon egyszerű:)

Linyah írta...

Kedves Böbe!
A Blogkóstoló 14. fordulóján ezt a receptedet választottam kipróbálásra.
Nekem nagyon ízlett, köszönöm a receptet! :)