A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...

2012. június 8., péntek

Dijat kaptam

Díjat kaptam Helgától, ezmegaz blog írójától,amit ezutón is köszönöm neki innen is! Helga az egészséges ételek, elkötelezett híve,nézzetek be hozzá!








Szabályok: Mondj hét dolgot magadról,és továbbítsd 15 bloggernek:)

Imádom Hanna unokámat ! akit ritkábban tudok látni,s vele lenni mint ahogy szeretném, 300 km távolság nagy akadály.!sajnos!Jó lenne pedig  jelen lenni a minden napjaiban!


Leánykoromban ,de még mint  kezdő háziasszony sem ,szerettem a konyhában tüsténkedni,felesleges idő pocsékolásnak véltem.Azt az időt inkább a lakás takarítására fordítottam!:)

Annak dacára,hogy ma már hobbim a sütés,főzés,irtózom az étel szagoktól a lakásban és magamon.Teszek is ellene,ajtó, ablak, kitárása ,aminek család himtagja nem igen örvend,hogy (lehibernálom.)pláne télviz idején:)



Rajongok a hegy vidékért, erdőkért,  az Őrségért,imádok az erdőben bóklászni,és megszállottan gombát gyűjteni,(vargánya,róka gomba,őzláb)Vagy csak úgy simán egy plédre leheverészni és merengeni ,hallgatni a madarak csicsergéseit egy őz,vagy szarvas ,vártát várni  vajon mikor fog felbukkanni.végre:)


Szeretek biciklizni,nordic-walkingkozni,főleg Ausztriában,lapincs mentén.Olvasni (Müller Péter,Popper Péter könyveit) Jelenleg,Frances Mayes-től Édes élet Itáliában cimü könyvét bújom,ami fűszerezve van egy kis gasztrónomiával!:)





Szeretem a virágokat,kertészkedést,a kora reggeli teraszon való kávézást.A nagy grill partikat,vagy bográcsban való főzéseket kint az udvaron.


És wellnesselni,járni amit jelen gazdasági helyzet,helyzetünk , nem igen engedélyez számunkra,per-pill.sajnos!

Akiknek tovább adom a díjat.
 Erdőkóstoló
 Kakukkfű:


a§ztika blogja: 
 Kata a konyhában
NOTBURGA KONYHÁJA, 
 Edi konyhája: 
 Kisildi: GARI
 erika-konyhája.. 
 Örömkonyha
 Ízek és utazások: 
 Magyar ízek tárháza: 
 Megfőzlek...
 













9 megjegyzés:

Kata írta...

Köszönöm szépen Böbe :)
Jó volt olvasni a dolgokat, amiket elárultál magadrol :) A 7 dolog, amit én elárulok magamról itt található: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150997674271142&set=a.10150379635291142.402423.591051141&type=3&theater
Üdv,
Kata

Erdokóstoló írta...

Kedves Böbe, gratulálok Neked! És nagyon köszönöm, megtisztelő. Amit elárultál magadról, az alapján azt hiszem, igen hasonlóak vagyunk.

krinsz írta...

Úgy látom, van egy-két hasonlóság:)

gionetta írta...

Gratulálok a díjhoz és köszönöm a megtiszteltetést, hogy én is megkaphattam. Örülök, hogy megtudhattam egyet s mást Rólad, hiszem bizonyos mértékig "össze vagyunk kötve" egy Blogkóstoló erejéig. S jó olyanokkal elmélkedni az élet dolgairól, akikkel nagyon hasonló az érdeklődési körünk.

Évi - Ízek és utazások írta...

Nagyon szépen köszönöm, hogy rám is gondoltál. Igyekszem teljesíteni a feladatokat. :)

Kisildi írta...

Köszönöm a kedvességed, a leírás rólad pedig nagyon szép. Az őzlábgomba a nagyon nagy kedvencem!!!

erika konyhája írta...

Én is köszönöm a dijat és ez nekem legföképp öröm, mert még nagyon uj vagyok itt köztetek és lassan alakulok de nagy érdeklődéssel olvasgatlak benneteket és csodálom a munkáitokat.. köszönöm hogy vagytok! :)

Notburga írta...

Böbe, köszönöm, nagyon kedves Töled!

Böbe írta...

Nagyon szivesen csajok!