A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...
2018. június 7., csütörtök
Hizott libamáj sütve
Ami saját zsírjában sült, és egy street food szendvicsben végezte.Nagycsarnokban sikerült kapnom hízott libamájat féláron, ami nem egy egész máj , hanem kisebb nagyobb darabokból áll , 1 kg-os kiszerelésben kapható. A kisebb darabokat pástétomnak készítettem el, a nagyobb darabokat egy serpenyőbe tettem és magas hőfokon 3-4 perc alatt szép pirosra sütöttem.Zsiradék nem kell alá, éppen elég ami kisül a májból. ( a zsírját pedig friss kenyérrel kitunkolni valami mennyei) Most a péksüteményeket készen vettem hozzá,(Lipóti pékségben) de receptje
itt
saláta, majonéz, lila-hagyma, stb amit éppen kívánunk megrakjuk a félbevágott péksüteményeket vele, végül a kisült libamáj szeletekkel . Brutál finom, mi nagyon szeretjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Kedves Böbe, mivel hogy ujra vissza jötte, a blogomra, az uj Blogger Google + nem engedi használni a blog listát, de észre vettem a régi programon hogy követhesselek, és megláttam a finom libamájat meg azokat a gyönyörü kifliket is a receptekkel együtt! Puszillak
Aranyos vagy Elisabeth, puszillak.
Megjegyzés küldése