Provánszi hagymás lepény .
Ezt a receptet Notburgától hoztam,köszönöm innen is. Isteni finom a tésztája,akár még hidegen is,ellenben a pizza tésztáéval. Egy szem pillantás alatt befaltuk.Először, de nem útóljára készítettem az már tuti.:)
Hozzávalók: 45 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 1/4 l viz, 1 tk cukor, 4 fej lilahagyma, 2 fokhagyma gerezd,apróra vágva, 2 ek olivaolaj, 1 ek kakukkfű, apróra vágva, 8 szardella filé,(ezt én kihagytam),helyette 10 dkg fetasajt.12-12 olivabogyó,zöld és fekete, csili paprika,só.
3 megjegyzés:
Nekem is jöhetne egy szeletke...:)
Én tök közel lakom...:)
Lilla, Krinsz, nyissátok az ablakot!:)
Megjegyzés küldése