Laposkenyér serpenyőben sütve, kelesztés nélkül.
Barbitól hoztam ezt a remek kenyérke receptjét.Már egy ideje készültem a sütésére,de igazán most jött el a kellő alkalom.Ugyan is egy szelet kenyerünk nem maradt a hosszú hétvége utolsó napjára.Semmi vész gondoltam ,és már álitottam is össze Barbitól hozott recept alapján a kenyér tésztáját.Hát mit ne mondjak,alig tudtuk vissza fogni magunkat,hogy legalább két szelet maradjon amit apa másnap a munkába tud vinni magával:)Egy igazán remek kenyérke recept ami máskor is fog nálunk készülni.Sőt azóta már anyuéknál is terítékre került,( mivel ugyan úgy jártak mint mi.)és nem győzte dicsérni milyen finom lett.Köszi Barbi innen is,még egyszer!:)
Hozzávalók:40dkg liszt, 2 dl tej, 1/2 pohár joghurt,(kefir is jó) 1 tk szódabikarbona, 1 tk só, 1 ek burgonya pehely,
6 megjegyzés:
Böbe, a sors vezérelt ide! Én köszönöm, örülök, hogy kipróbáltátok!! :))
hűű ez nagyon jó kis recept:) köszi:)
Máris kipróbáltam, ráadásul úgy, hogy a liszt kb. harmadát zabpehelylisztre cseréltem. Nagyon jó lett!
Jaj, nagyon guszta! :) Viszem a receptet, biztosan nagyon finom! :)
Én is elkészítettem, nálunk a Párom négy szeletet képes volt megenni egy ültő helyében...:)
Örülök csajok,hogy nálatok is ilyen sikerrel járt:)
Erdokóstoló, szuper lehet úgy is,ki fogom próbálni !:)
Megjegyzés küldése