A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...
2018. szeptember 3., hétfő
Sváb májgombóc (levesbetét)
Hozzávalók: 4 db zsemle vagy kifli, 3 db tojás fehérje habbá verve, 1 doboz májkrém, vagy friss máj, ( nálam pirított hagymás májkrém 2 nagy evőkanálnyi) 1 csokor petrezselyem apróra vágva, só, bors, olaj a sütéshez.
Kiflit vagy a zsemlét vízbe beáztatjuk, kicsavarjuk, szétnyomkodjuk és hozzáadjuk a többi alapanyagot. Kézzel alaposan összedolgozzuk . Két kávéskanál segítségével gombócokat formázunk és forró olajban kisütjük. Papir-szalvétára szedjük, majd tányérra adagolva forró levest merünk rá.
Vasárnapi húsleves kiváló levesbetétje, de egy sima zöldséglevest is mennyeivé varázsol.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Köszönöm a jó és hasznos információkat, amelyeket mindenkinek megosztottak, nagyon érdekes és nagyon hálás vagyok ehhez, és remek.
เว็บท่องเที่ยว
Megjegyzés küldése