A minőség nem veled született,csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt. - Gundel Károly...
2014. április 17., csütörtök
2014. április 14., hétfő
Stefánia vagdalt / ünnepi köntősben /
Ezt a klasszikus darált húsos ételt (tojásos fasírtot) az ünnepre való tekintettel öltöztessük díszruhába. Hidegen- melegen egy remek fogás.
Hozzávalók: 50 dkg darált-hús, 1 tojás, 1 beáztatott zsemle, só, bors, csipet majoránna, kevés csilipehely, kevéske őrölt pirospaprika, 1 csokor petrezselyem apróra vágva. 5 db keményre főtt tojás, tojás, Zsemlemorzsa a forgatáshoz, olaj a sütéshez.
A fasírt hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, a megpucolt főtt tojásokat beburkoljuk a darált húsos masszával, tojásformára igazítjuk. Végül zsemlemorzsában megforgatjuk, és forró olajban kisütjük. Fűszeres steak burgonyát kínáltam mellé.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)