Hozzávalók: 40 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 2,5 dl langyos viz, 1 tk cukor, 1 ek oliva olaj, 1 tk só,
Töltelék:20 db kis kockára vágott trappista sajt, 20 db kocka csilis párizsi.
A kenéshez. Házi ketchup )ha nincsen,természetesen megteszi a bolti is)
Elkészítése: A lisztet kelesztő tálba tesszük,közepében egy kis fészket csinálunk belemorzsoljuk az élesztőt,vizet cukrot hozzáadjuk és felfuttatjuk.Majd hozzáadjuk a többi alapanyagot,és bedagasszuk a tésztát.Hagyjuk a duplájára kelni a tésztát,majd lisztezett deszkára borítjuk. 20 darabra vágjuk,egyenként kézzel szétnyomkodjuk a tésztát,közepére helyezzük a tölteléket.Csinos kis gombócokat formázunk belőle,amit egy 24 cm -es sütő papírral bélelt torta formába szépen körbe kirakunk.Tetejét egy ecset segítségével,ketchuppal lekenünk. Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük kb 20-25 percig.
És utána jó ízűen elfogyasztjuk:)