Hozzávalók: 4 db zsemle vagy kifli, 3 db tojás fehérje habbá verve, 1 doboz májkrém, vagy friss máj, ( nálam pirított hagymás májkrém 2 nagy evőkanálnyi) 1 csokor petrezselyem apróra vágva, só, bors, olaj a sütéshez.
Kiflit vagy a zsemlét vízbe beáztatjuk, kicsavarjuk, szétnyomkodjuk és hozzáadjuk a többi alapanyagot. Kézzel alaposan összedolgozzuk . Két kávéskanál segítségével gombócokat formázunk és forró olajban kisütjük. Papir-szalvétára szedjük, majd tányérra adagolva forró levest merünk rá.
Vasárnapi húsleves kiváló levesbetétje, de egy sima zöldséglevest is mennyeivé varázsol.
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésKöszönöm a jó és hasznos információkat, amelyeket mindenkinek megosztottak, nagyon érdekes és nagyon hálás vagyok ehhez, és remek.
VálaszTörlésเว็บท่องเที่ยว