Tönköly kenyérke sült ki nálunk újfent, csak most kerek cipó változatban. Receptje ugyan az mint az elözőleg készült , Tönköly kenyér
, formázás, és a sütésnél tértem csak el, mégpedig annyiban, hogy egy kerek zománcos lábosban sült ki ez a gyönyörűség. Ha nincsen se cserépedényetek, vagy kacsa sütő jénaitok, nyugodtan lehet egy kerek fedeles zománcos lábosban is kivitelezni, az otthoni kenyérsütésünket.
Sok sikert kívánok hozzá mindenkinek.
Nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésJaj de szépséges!!!!
VálaszTörlésNagyon szép lett ez a kenyérkéd is!Már arra én is gondoltam hogy edénybe süssem meg?
VálaszTörlésKöszönöm szépen lányok!
VálaszTörlésÉva, szuperül működik a dolog benne,próbáld ki nyugodtan! A kenyér héjazata is klassz ropogós lesz benne.:))