A kenyér receptjét itt olvashatjátok! Ez az adag 70 dkg lisztből, + a kovászból készült.
Oldalak
▼
2013. március 1., péntek
Zürich-i kenyér
Da- da- da -dám ! Ki sült a mai kenyéradag, frissen, ropogósan, ki kér belőle? A család kedvence lett, ez a kenyérke, a többit is szeretjük ami a kis konyhánkban készül, na de ez mindent visz:)) Mind ízre, mind állagra egyaránt! Pék bácsinál, már hetek óta nem jártunk:) még csődbe fog menni a végén!:))) Ez lehetne egy ad tovább mozgalom, én megfertőztem a szomszédasszonyomat Erzsikét, nála is már saját készítésű kenyérke sül, na nem a kemencében, csak a sütőjében. Anyukámat aki eddig csak a sütemények világában utazott, már ő is rákapott a házi kenyérsütésnek az izére, igaz, hogy olyankor ami létezik az instrukció adáshoz eszköz mindent bevetünk, na de csak kérdezve tanul a gyerek!:))) És ez mehet így szép lassan tovább, mint a Jövő kezdete című filmben , a jó tett, cselekedet átadás!! ( ha valaki még nem látta a filmet ,mindenképpen nézze meg!)
A kenyér receptjét itt olvashatjátok! Ez az adag 70 dkg lisztből, + a kovászból készült.
Sok sikert kívánok hozzá!
A kenyér receptjét itt olvashatjátok! Ez az adag 70 dkg lisztből, + a kovászból készült.
Nagyon szép lett a kenyérkéd! Ügyes vagy , már nagyon belejöttél!
VálaszTörlésEz az igazi kenyér, a házi! Nagyon szép lett, egyre szebb:-)
VálaszTörlésKöszi szépen lányok! Igyekszem:))
VálaszTörlés